Nuk kan besu Noizy – Traduzione in italiano

Nuk kan besu – Noizy Testo e Traduzione. Wikitesti.com è la più grande enciclopedia musicale italiana, sul nostro sito oltre i testi delle canzoni potete trovare: traduzioni delle canzoni, accordi per chitarra, spartiti musicali e molto altro.

TRADUZIONE IN ITALIANO

A BREVE LA TRADUZIONE IN ITALIANO

 

TESTO ORIGINALE 

Il Testo della della canzone Di: Nuk kan besu – Noizy

Esht e shkrume, gjithcka ketu esht e shkrume
Arsye t’forta pse jam ketu me juve
Mund te isha atje si pjese e atynve
Por m’thane jam i tepert dhe hypa lart tyre
Coni shkrepsat nalt krejt bashk si yje
Per krejt nacot mren ne qelie
It’s all love though sonte si dihet
Jom n’qef dhe pse po m’perzihet
Jena shum plot uh kallabllak
Ambienti me dritat e ulme n’max
Cunat me hoodies qe duken pak
Dhe femna perpara qe m’rrine shume ngat
Jena shum plot uh kallabllak
Ambienti me dritat e ulme n’max
Cunat me hoodies qe duken pak
Dhe femna perpara qe m’rrine shume ngat
I suksesshem yeah, adresa e sakte
Per cfare mund ndihmoj a mos asht’ shume vap?
A ta uli pak zonin a mos osht’ shum nalt?
A po don perqafim mbase nihesh rehat
Boni pak ven per jashtetoksorin
Vij i nxehte nga laboratori
Jena super charged me bo Hip-Hop
Jom rude as fuck dhe nuk di me stop

Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vim dhe do shkojna larg
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vina dhe do jena n’maj
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vim dhe do shkojna larg
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vina dhe do jena n’maj

Smoke weed in a Maybach, smoke weed in a Maybach
Smoke weed in a Maybach, smoke weed in a Maybach
Smoke weed in a Maybach, smoke weed in a Maybach
Smoke weed in a Maybach(Hah), smoke weed in a Maybach

Boni pak ven per jashtetokesorin
Vij i nxehte nga laboratori
Jena super charged me bo Hip-Hop
Jom rude as fuck dhe nuk di me stop
Kshuqe prit per cdo dite ka 1 hit
Kena stil, so sick, I’m so sick
Jom banal dhe flas ca fjal3 skandal
Ja qifsha nonen s’di a jam normal
Boom boom boom on and on and
Fuck all night till the early morning
Keta po m’thojne qe ta ulim zonin
Na e qesim dy bokse ke ballkoni like
Ha ha vec per inati
Kundra ligjit kundra djallit
Djeget veni kur na hym mrena
I’m like fuck the police se ja thejm sirenat

Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vim dhe do shkojna larg
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vina dhe do jena n’maj
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vim dhe do shkojna larg
Keta nuk kane besu te ne, keta nuk kane besu ca tham
Keta nuk kane besu 1 dite do vina dhe do jena n’maj

Boom boom boom, on and on and
Fuck all night till the early morning
Keta po m’thojn qe t’ia ulim zonin
Na e qesim dy bokse ke ballkoni like
Wo wow vec per inati, man
Wo wow vec per inati, man
Wo wow vec per inati, man
Wo wow vec per inati, man
Boom boom boom, on and on and
Fuck all night till the early morning
Djeget veni kur na hym mrena
I’m like fuck the police se ja thejm sirenat, man like
Wo wow vec per inati, man
Wo wow vec per inati, man
Wo wow vec per inati, man

 

Ecco una serie di risorse utili per Noizy in costante aggiornamento

Tutti i TESTI delle canzoni di Noizy